Theekransjes

Tijd voor thee en oprechte aandacht

Met Praktijk Be you wil ik bereiken dat meisjes, meiden, (jonge) vrouwen en moeders zichzelf kunnen zijn, zich goed voelen in hun eigen lijf en weten dat zij goed zijn zoals ze zijn. Belangrijk voor de persoon zelf, maar voor het gezin, de ouders en de andere kinderen. Er moet balans zijn binnen het gezin en een fijn thuis gevoel voor iedereen. Als moeder weet ik dat het lastig is altijd oprechte aandacht te hebben voor je kind(eren), want we hebben meer te doen. Vanuit de wens wel oprechte aandacht te kunnen schenken, organiseer ik Theekransjes.

Nu alleen nog voor gevoelige meiden in de leeftijd van 6-12 jaar, maar in de toekomst ook heel graag voor de moeders van gevoelige meiden die ook een momentje van oprechte aandacht voor zichzelf verdienen en heel eerlijk ook nodig hebben. Me-teatime dus.

 

Handige informatie

Vragen of inschrijven

Mijn contactgegevens:
Tamara Gijzenberg
tamara@praktijkbeyou.nl
06-24691429

Locatie Theekransje

Bij mij thuis op Laan van Aida 38 in Nieuw-Vennep of buiten in de nabije omgeving.

Theekransje datum en tijd

  • De theekransjes vinden een keer per maand plaats op de derde dinsdag van de maand
  • Een theekransje duurt 2 uur en is meestal van 15.15-17.15 uur

Maar wat is een Theekransje eigenlijk?

Als je het in het woordenboek opzoekt dan krijg je deze betekenissen:

1) Bijeenkomst 2) Damesgelegenheid 3) Damesgezelschap 4) Gezellige bijeenkomst van vrouwen 5) Gezelschap 6) Theepartijtje

Bij Praktijk Be you schenk ik tijdens het 2 uur durende Theekransje naast oprechte aandacht, ook wat te drinken en wat lekkers. 

Tijdens deze middag is er ruimte om jezelf te zijn, onder het genot van wat lekkers jezelf onder te dompelen in creatieve bezigheden. Door met je handen te voelen en iets te maken, wordt je uitgedaagd uit haar hoofd te komen en ruimte te maken voor creativiteit en plezier!
Even niet nadenken, maar gewoon lekker doen. Uit je hoofd in jouw gevoel, zo belangrijk. En als je jouw hart wil luchten is er de ruimte en de tijd om dat ook te doen.

Met als doel weer lekker ontspannen, blij en met een blijvende herinnering naar huis te gaan.

Data Theekransjes

Dinsdag 12 oktober van 15:15 tot 17:15 uur

Dinsdag 16 november van 15:15 tot 17:15 uur

Dinsdag 14 december van 15:15 tot 17:15 uur

 

Inschrijven voor een Theekransje

Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan telefonisch 06-24691429 of per mail tamara@praktijkbeyou.nl contact met mij op.

Wil je jouw dochter of jezelf opgeven voor een theekransje? Vul dan het inschrijfformulier in. Ik zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact opnemen om de deelname aan het Theekransje te bevestigen.

 

6 + 8 =

Locatie

Waar vinden de Theekransjes plaats?

De Theekransjes vinden bij mij thuis plaats aan een grote ronde tafel in Nieuw Vennep. Afhankelijk van het weer en de activiteit, kan ik ervoor kiezen om het Theekransje buiten plaats te laten vinden.

Mocht je denken dat is wel wat voor mijn dochter. Neem dan gerust contact op!

Ook als je denkt dat jouw dochter buiten de doelgroep valt,  bel of mail even.

Hopelijk tot snel!

Contact

Praktijk Be you
Tamara Gijzenberg

tamara@praktijkbeyou.nl
06-24691429

    

Coaching voor meisjes, meiden en (jonge) vrouwen

Ik ben holistisch coach en benader en behandel de klachten ook op die manier. Holistisch houdt in dat ik naar het geheel kijk; het denken, lijf, gevoel en energie. Ik kijk naar de oorsprong van de onbalans bij jou als meisje of (jonge) vrouw.