Vrouwen en moeders

Voor iedere moeder is het moederschap en de weg erna toe anders. Iedere vrouw is uniek en ervaart gebeurtenissen op een andere manier.

Specifiek voor moeders bied ik een speciaal kort durend programma aan. Speciaal voor moeders die soms zichzelf vergeten.

Selfcare is how you take your power back

Vrouw zijn

Denk jij wel eens aan jezelf?

Wij vrouwen en moeders vergeten vaak onszelf, terwijl wij wel altijd voor anderen aan het zorgen zijn. Juist wij moeten goed voor onszelf zorgen en luisteren naar wat ons lichaam ons wil vertellen.

Als je goed naar je lichaam luistert, weet je dat je op verschillende momenten door de maand heen, anders kan reageren op mensen en situaties. Dit is vaak afhankelijk van waar je in je cyclus zit.

Ook speelt de basis van het vrouw zijn hierin een rol. Wij vrouwen zijn van oorsprong verzorgender ingesteld dan mannen. Denk maar terug aan heel vroeger, de mannen gingen jagen en wij vrouwen kookten en zorgden voor de kinderen.

Zo is de rolverdeling vaak nog steeds binnen gezinnen. Alleen hebben we daarnaast ook nog een drukke baan, willen dat de kinderen het goed hebben, brengen ze naar sport en zorgen voor de cadeautjes bij verjaardagen.

Maar waar sta jij dan als moeder als vrouw? Wordt er goed voor jou gezorgd? Of vergeet je soms dat jij er ook nog bent om lief voor te zijn en goed voor te zorgen?

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is echt naar jezelf te luisteren en niet maar door te rennen. Luisteren naar je hart, naar wat jij wilt en belangrijk vindt.

Wij doen alles voor ons gezin, voor de kinderen, maar vergeten vaak nog goed op ons zelf te letten en te zorgen. Ook ik ben vaak over mijn grenzen heen gegaan en teruggeroepen en weet nu hoe ik de balans kan terugvinden, mezelf kan terugvinden. Door echt te voelen en te luisteren naar wat ik nodig heb en dat ook te pakken en te doen. Dat is de reden dat ik er ook voor jullie, moeders en vrouwen ben. Want er is maar een jij en daar moet je zuinig op zijn.

Coaching moeders

Moeders coachen

Waarvoor kan je bij mij terecht?

weinig zelfvertrouwen
zelfbeeld problematiek
eigenwaarde
geen vertrouwen in je lijf
onzekerheid
geen nee kunnen zeggen
en faalangst

Bekijk het Love yourself and Be you programma.

Reactie van Evelien

‘Ik heb bij Tamara het ‘Love yourself and be you’ traject gevolgd en heb ik korte tijd echt mijzelf beter leren kennen. Echt fijn om nu meer rust in mijn lijf en hoofd te ervaren, beter voor mijzelf te leren op komen en te weten dat ik soms ook los mag laten. Dus zou het zeker aanraden.’

Moederschap

Wat gaat vanzelf, wat kost energie?

Voor iedere moeder is het moederschap en de weg erna toe anders. Iedere vrouw is uniek en ervaart gebeurtenissen op een andere manier.

Het kan zo zijn dat zwanger worden niet vanzelf ging, maar een reis was waar je iedere keer weer die teleurstelling in je lijf te boven moest komen, zelf liefde ver te zoeken was en het vertrouwen in je lijf erg laag. Toch moeder mogen worden en jij weet als geen ander wat een geschenk het is en wat een enorme wens het was.
Het kan ook zo zijn dat je gemakkelijk moeder werd en dacht en nu? Het moederschap is mooi, maar soms zo lastig.

Je ziet je dochter worstelen met alle verwachting die ze van zichzelf heeft en die ze zich oplegt. De onzekerheid als het gaat om haar uiterlijk en de keuzes die ze moet maken. De hormonen die door haar lijf stromen en waar ze zich soms geen raadt mee weet.

Hier komt jouw struggle met jezelf ook weer naar boven want hoe kan je haar zo goed mogelijk helpen? Doe ik het wel goed? Weet dat je het altijd goed doet, want je doet het uit liefde voor je kind. En soms, ja soms is het fijn als iemand je die bevestiging geeft dat je goed bezig bent.

coaching moeders na zwangerschap

Een cadeau voor jezelf

Love yourself and Be you programma

Een uniek kortdurend zelfcare programma om met jezelf in verbinding te komen. Speciaal voor moeders die zichzelf soms vergeten, van wie de eigenwaarde niet zo hoog is of de moeder die nu wil weten waarom ze toch altijd weer ja zegt.

Een moment van zelfbewustzijn en jezelf leren kennen, zodat je met liefde naar jezelf kunt kijken en weer in je kracht kan staan als jezelf.

Wat houdt dit programma in?

Je krijgt een link toegestuurd voor het maken van een karaktertest
De karakter test geeft inzicht in waarom jij doet wat je doet en waarom je de keuzes maakt, die je maakt. Eigenlijk een soort gebruiksaanwijzing van jezelf. Dit inzicht kan je dichter bij jezelf brengen en blijven en zo dus beter voor jezelf te zorgen. Je komt tot jouw kern en zal jou ook een soort ‘oh ja’ effect bezorgen. Maar dan ben je er nog niet.
Daarna vinden er 2 individuele coaching sessies plaats op een moment dat voor jou past. Ik geef je uitleg over welke karakterstijlen jij in je hebt, hoe je je mooie sterke punten kunt uitdiepen, wat jouw valkuilen zijn en wat je nog iets sterker kunt ontwikkelen waardoor je nog meer kan gaan groeien. Handvatten om nee te leren zeggen bijvoorbeeld…
Daarnaast krijg je tijdens de coaching sessies ook nog mooie oefeningen mee om echt in je kracht te staan.

Voel jij dat dit is wat jij nodig hebt om meer vanuit jouw hart en je kracht te leven?
Kosten 325,- incl btw

Plan vrijblijvend een introductie gesprek!

We bespreken telefonisch wat er speelt en waar je hulp bij wil en kan gebruiken.

Contact

Praktijk Be you
Tamara Gijzenberg

tamara@praktijkbeyou.nl
06-24691429

    

Coaching voor meisjes, meiden en moeders in de Haarlemmermeer

Ik ben holistisch coach en benader en behandel de klachten ook op die manier. Holistisch houdt in dat ik naar het geheel kijk; het denken, lijf, gevoel en energie. Ik kijk naar de oorsprong van de onbalans bij jou als meisje of moeder.

keurmerken