Coaching voor
moeders

Voor iedere moeder is het moederschap en de weg erna toe anders. Iedere vrouw is uniek en ervaart gebeurtenissen op een andere manier.

Specifiek voor moeders bied ik een speciaal kort durend programma aan. Speciaal voor moeders die soms zichzelf vergeten.

Selfcare is how you take your power back

Vrouw zijn

Waarom ook moeders?

Simpelweg omdat wij vrouwen anders in elkaar steken als mannen. Wij hebben naast de cyclus van de seizoenen ook te maken met onze eigen cyclus. Daarnaast zijn wij van oorsprong verzorgender ingesteld dan mannen. Denk maar terug aan heel vroeger, de mannen gingen jagen en wij vrouwen kookten en zorgden voor de kinderen. Zo is het nu nog vaak die rolverdeling. Alleen hebben we daarnaast ook nog een drukke baan, willen dat de kinderen het goed hebben, brengen ze naar sport en zorgen voor de cadeautjes bij verjaardagen. Maar waar sta jij dan als moeder? Wordt er goed voor jou gezorgd? Of vergeet je soms dat jij er ook nog bent om lief voor te zijn en goed voor te zorgen?
Daarom dus ook moeders, want ik weet hoe belangrijk het is echt naar jezelf te luisteren en niet maar door te rennen. Luisteren naar je hart, naar wat jij wilt en belangrijk vindt. Want er is maar een jij en daar moet je zuinig op zijn.

En ja, dan is er nog dat lijntje tussen moeders en hun dochters. Die band, die connectie blijf ik zo bijzonder vinden. Je voelt elkaar aan en zeg nou zelf…herken je niet vaak dingen bij je dochter die je zelf ook wel eens doet? Precies ja, zij is jouw spiegel. Confronterend soms, maar ook zo leerzaam. Het voelt zo natuurlijk om met jullie meisjes en moeders te werken, waardoor dit voor mij als het enige juiste pad voelt.

Coaching moeders

Moeders coachen

Waarvoor kan je bij mij terecht?

weinig zelfvertrouwen
zelfbeeld problematiek
eigenwaarde
geen vertrouwen in je lijf
onzekerheid
geen nee kunnen zeggen
en faalangst

Bekijk het Love yourself and Be you programma.

Reactie van Evelien

‘Ik heb bij Tamara het ‘Love yourself and be you’ traject gevolgd en heb ik korte tijd echt mijzelf beter leren kennen. Echt fijn om nu meer rust in mijn lijf en hoofd te ervaren, beter voor mijzelf te leren op komen en te weten dat ik soms ook los mag laten. Dus zou het zeker aanraden.’

Moederschap

Wat gaat vanzelf, wat kost energie?

Voor iedere moeder is het moederschap en de weg erna toe anders. Iedere vrouw is uniek en ervaart gebeurtenissen op een andere manier.

Het kan zo zijn dat zwanger worden niet vanzelf ging, maar een reis was waar je iedere keer weer die teleurstelling in je lijf te boven moest komen, zelf liefde ver te zoeken was en het vertrouwen in je lijf erg laag. Toch moeder mogen worden en jij weet als geen ander wat een geschenk het is en wat een enorme wens het was.
Het kan ook zo zijn dat je gemakkelijk moeder werd en dacht en nu? Het moederschap is mooi, maar soms zo lastig.

Je ziet je dochter worstelen met alle verwachting die ze van zichzelf heeft en die ze zich oplegt. De onzekerheid als het gaat om haar uiterlijk en de keuzes die ze moet maken. De hormonen die door haar lijf stromen en waar ze zich soms geen raadt mee weet.

Hier komt jouw struggle met jezelf ook weer naar boven want hoe kan je haar zo goed mogelijk helpen? Doe ik het wel goed? Weet dat je het altijd goed doet, want je doet het uit liefde voor je kind. En soms, ja soms is het fijn als iemand je die bevestiging geeft dat je goed bezig bent.

coaching moeders na zwangerschap
coaching moeders

Ben jij moeder van een (puber) dochter?

Herken je onderstaande:

het niet vanzelf ging om moeder te worden
je gemakkelijk moeder werd, maar dacht en nu?
het lastig is om ook voor jezelf te zorgen en niet alleen voor anderen.
je (te) weinig aan jezelf toekomt door alles wat ‘moet’
je soms niet weet hoe je alle ballen hoog kan houden.
je ook niet altijd van jezelf houdt.

Dan ben ik er voor je. Ik begeleid jou, moeder van een (puber)dochter om het beste uit jezelf te halen. Moeders die even een extra zetje nodig hebben om in jezelf te geloven te weten dat goed ook echt goed genoeg is.

Voel jij diep in je hart dat jij dat zetje nodig hebt en graag het beste uit jezelf wilt kunnen halen, door jezelf te zijn?
Luister naar je hart omdat jij het waard bent. Ik luister graag naar jou…

Better together

Moeder&dochter traject

De band, de connectie, tussen moeder en dochter, die is onvoorwaardelijk, zo diep en verbonden. Zo bijzonder om te zien bij een andere moeder en dochter, maar zeker ook om te ervaren als moeder.

Vanaf het allereerste moment dat je weet dat je een kindje krijgt en dat je ze in jouw groeit, is er een band.

De liefde voor je dochter ontstaat en groeit tijdens de zwangerschap. Jullie zijn vanaf dan onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Zij en jij.

9 maanden lang ben je bij haar. Zij voelt en hoort jou, jij voelt en hoort haar. Jullie harten dicht bij elkaar.

Dat is pure moeder – dochter liefde.

Je voelt elkaar aan, je herkent jezelf bij je dochter, je ziet haar worstelen met onderwerpen waar jij ook mee geworsteld hebt en bent nu op zoek naar handvatten hoe hier mee om te gaan. En soms, komen die strubbelingen nog wel eens om de hoek kijken. Dat komt door dat lijntje dat jullie hebben en die mooie spiegel die zij jou voor kan houden. Precies ja, zij is jouw spiegel.

Confronterend soms, maar ook zo leerzaam. Waarom doet je dat zoveel? Hoe kan jij voorkomen dat je dingen patronen, gevoelens en gewoontes naar haar overdraagt, die je niet wilt.

Zie jij dat de faalangst waar jij vroeger last van had, nu ook bij jouw dochter zichtbaar is? Merk jij op momenten dat jij wat minder in je vel zit, zij ook ander gedrag laat zien? Herken jij het negatieve zelfbeeld wat jij van je zelf had, ook bij jouw dochter? Dat kan komen doordat jij dat nooit echt een plekje hebt gegeven of omdat zij met haar gevoelige persoonlijkheid jou zo feilloos aanvoelt ondanks dat jij jouw gevoelens niet laat zien of niet deelt.

Je wilt haar helpen, maar je weet niet hoe. En dat is precies waar dit traject voor is.

coaching moeders

Een cadeau voor jezelf

Love yourself and Be you programma

Een uniek kortdurend zelfcare programma om met jezelf in verbinding te komen. Speciaal voor moeders die zichzelf soms vergeten, van wie de eigenwaarde niet zo hoog is of de moeder die nu wil weten waarom ze toch altijd weer ja zegt.

Een moment van zelfbewustzijn en jezelf leren kennen, zodat je met liefde naar jezelf kunt kijken en weer in je kracht kan staan als jezelf.

Wat houdt dit programma in?

Je krijgt een link toegestuurd voor het maken van een karaktertest
De karakter test geeft inzicht in waarom jij doet wat je doet en waarom je de keuzes maakt, die je maakt. Eigenlijk een soort gebruiksaanwijzing van jezelf. Dit inzicht kan je dichter bij jezelf brengen en blijven en zo dus beter voor jezelf te zorgen. Je komt tot jouw kern en zal jou ook een soort ‘oh ja’ effect bezorgen. Maar dan ben je er nog niet.
Daarna vinden er 2 individuele coaching sessies plaats op een moment dat voor jou past. Ik geef je uitleg over welke karakterstijlen jij in je hebt, hoe je je mooie sterke punten kunt uitdiepen, wat jouw valkuilen zijn en wat je nog iets sterker kunt ontwikkelen waardoor je nog meer kan gaan groeien. Handvatten om nee te leren zeggen bijvoorbeeld…
Daarnaast krijg je tijdens de coaching sessies ook nog mooie oefeningen mee om echt in je kracht te staan.

Voel jij dat dit is wat jij nodig hebt om meer vanuit jouw hart en je kracht te leven?
Kosten 325,- incl btw

Plan vrijblijvend een introductie gesprek!

We bespreken telefonisch wat er speelt en waar je hulp bij wil en kan gebruiken.

Contact

Praktijk Be you
Tamara Gijzenberg

tamara@praktijkbeyou.nl
06-24691429

    

Coaching voor meisjes, meiden en moeders

Ik ben holistisch coach en benader en behandel de klachten ook op die manier. Holistisch houdt in dat ik naar het geheel kijk; het denken, lijf, gevoel en energie. Ik kijk naar de oorsprong van de onbalans bij jou als meisje of moeder.

keurmerken