NEI Therapie

Wij maken allemaal in ons leven dingen mee die impact op ons hebben. Het kunnen gebeurtenissen zijn, waarvan we ons bewust zijn dat dit impact heeft, zoals overlijden van naasten, een ongeluk, pesterijen in je jeugd en ziekte.  Maar ook  kleine voorvallen die je waarschijnlijk niet eens meer weet, maar wat opgeslagen kan zijn in jouw systeem, jouw onderbewuste en nu voor emotionele of fysieke blokkades kan zorgen.

Sta je hier wel eens bij stil? Niet denk ik. Ik wist dit ook niet voor ik deze opleiding deed.

95% van wat wij doen, doen wij vanuit ons onderbewuste, denk je eens in wat dat betekent…

NEuro emotionele integratie

Energetische coaching

Een 1-op 1 consult waarbij met behulp van een biotensor emotionele blokkades worden losgekoppeld.

Hoe werkt dat dan?

Tijdens het consult gaan we samen aan de slag met de hulpvraag die jij op dat moment voelt.  NEI is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten en onverwerkte incidenten en trauma’s op een vriendelijke manier definitief op te lossen.

Trauma’s of gebeurtenissen die je mee hebt gemaakt op bepaalde momenten in je leven, groot of klein zijn, bewust of onbewust, die impact gehad hebben op jou. Dit kon je op dat moment niet verwerken worden en is hierdoor opgeslagen in je lijf, in je onderbewuste brein.

Deze emotioneel blokkades kunnen zorgen voor verschillende klachten, zowel mentaal als fysiek. Door de NEI methode kunnen deze emotionele blokkades, die opgeslagen zitten in je lijf, naar boven worden gehaald om alsnog te verwerken.

Voorbeelden hiervan kunnen zijn:

 • trauma tijdens je geboorte
 • ziekenhuisopname
 • overlijden van personen in je omgeving
 • misbruik
 • gepest zijn
 • een ongeluk
 • angsten
 • ervaringen uit je kindertijd

Maar ook onvervulde behoeftes als;

 • niet gezien of gehoord hebben gevoeld
 • gebrek aan aanmoediging
 • gebrek aan vertrouwen
 • gebrek aan liefde
Coaching moeders

Emotionele en fysieke blokkades

Wat kan NEI therapie voor mij betekenen?

Wanneer merk je nu dat die emotionele en fysieke blokkades jou belemmeren? Je kunt hierdoor last krijgen in je lijf, bepaalde organen kunnen laten zien dat er nog emoties vast  zitten door hier echt fysiek last van te krijgen.

 • Heb je bijvoorbeeld altijd buikpijn, als je iets moet doen wat je spannend vindt?
 • Heb je last in je onderrug als je niet lekker in je vel zit?
 • Heb je bij vlagen last van eczeem en snap je niet waar dat vandaan komt
 • Ben je vaak ziekjes?
 • Last van lichamelijke pijntjes die vaker terugkomen?

Dit kan allemaal wijzen op een emotionele blokkade in jouw systeem.

Tijdens het consult

Ik maak gebruik van de biotensor tijdens de NEI sessies. De biotensor is een energetisch meetinstrument dat een verstoring in jouw energieveld kan meten door in te checken op jouw onderbewustzijn. Ik kan hiermee tijdens het consult de vertaalslag maken naar jouw onderbewustzijn. Via jouw spierspanning kan de biotensor meten of jouw onderbewuste congruent is met jouw bewustzijn.

Wederzijds vertrouwen is key tijdens een consult. Sta jij open voor wat de biotensor gaat laten zien en vertrouw jij hierbij op mij en andersom.

Voel jij dat dit is wat jou gaat helpen weer jezelf te kunnen zijn?

Reactie van Maartje

‘ Na twee sessies was mijn angstige gevoel verdwenen, mijn maag was rustiger en ben heel dankbaar dat de onrust weg is. Ben ook al in het boek begonnen en heel bijzonder wat de overeenkomsten zijn. Zo’n waardevol inzicht van jou mogen ontvangen! Echt dankjewel🙏.’

Consult

Hoe ziet zo’n consult er uit?

Ik kan mij voorstellen dat je wat meer beeld erbij wilt, om te zien of het iets is wat bij jou past.

Dus ik zet even op een rijtje wat je kunt verwachten. Wij zullen eerst samen een gesprek hebben over wat jij nu ervaart, wat jouw klachten zijn, wat je voelt en wat dat met jou doet.

Waar kan je allemaal tegenaan lopen?

 • Het kan te maken hebben met jou als persoon, dat je inderdaad al langere tijd fysieke klachten hebt, waar je al van alles aan gedaan hebt
 • Het kan gaan over de werk- prive balans, je weet even niet meer hoe je alle ballen in de lucht kunt houden en hebt het gevoel dat jij zelf op plaats 10 komt.
 • Je zit niet meer op je plek als het gaat om werk, maar weet niet wat je dan moet of durft de stap niet te zetten.
 • Je zit niet lekker in je vel, je lijf doet niet mee en je weet niet waar dat vandaan komt.

Als wij besproken hebben waar je mee loopt, dan gaan we met de biotensor en het werkboek aan de slag, om zo op te sporen waar deze blokkade vandaan komt en vervolgens ook deze blokkade loskoppelen uit jouw onderbewuste.

Het betekent niet dat gelijk jouw problemen zijn opgelost, maar wel dat er een laagje is afgepeld en jij weet waar je nog aan mag werken. Je zult wel degelijk verschil merken al na de eerste sessie. Na drie sessies zal het gewenste effect vaak bereikt zijn.

coaching moeders na zwangerschap

Denk jij dat NEI de oplossing is voor jouw klachten of die van je dochter?

Neem dan contact met mij op!

Contact

Praktijk Be you
Tamara Gijzenberg

tamara@praktijkbeyou.nl
06-24691429

Vergoedbaar mits aanvullend verzekerd
AGB code: 90117849

    

Coaching voor meisjes, meiden en moeders in de Haarlemmermeer

Ik ben holistisch coach en NEI therapeut en benader en behandel de klachten met behulp van NEI therapie met een holistische kijk op de klachten. Holistisch houdt in dat ik naar het geheel kijk; het denken, lijf, gevoel en energie. Ik kijk naar de oorsprong van de onbalans bij jou als meisje of moeder.

keurmerken