Stappenplan

Werkwijze

Ik ben er voor meisjes, meiden en moeders die worstelen of vastlopen met zichzelf. Niet meer zichzelf zijn of kunnen zijn.

Wil je graag dat ik je help als je last hebt van onzekerheid, faalangst, slecht kunnen slapen, woede, gewoon niet lekker in je vel zitten, maar ook fysieke klachten, als hoofdpijn en buikpijn waar geen medische verklaring voor is?

Je kan mij mailen, bellen of hier direct een telefonisch kennismakingsgesprek inplannen contactformulier een berichtje sturen. Het eerste telefonische gesprek is gratis en vrijblijvend.

Na het eerste contact bepalen we samen of we een samenwerking aan willen gaan. Is dat zo dan vindt er een startgesprek plaats. Afhankelijk van de leeftijd met of zonder ouders.

Voorafgaand aan dit gesprek stuur ik je digitaal een uitgebreid formulier, die je zo
volledig mogelijk invult. Dan krijg ik al een goed beeld van de achtergrond van de problemen die er spelen.

Tijdens het startgesprek neem ik graag het ingevulde formulier door met jou of met beide of één van de ouders om zeker te zijn er geen onduidelijkheden of aanvullingen meer zijn.

Op basis van dit gesprek bepalen wij samen welk traject we gaan doorlopen en plannen we de eerste afspraken in, die nodig zijn om de eerste stappen te zetten in het traject.

Tijdens de eerste afspraak met jou of jullie dochter, is het van belang om te verbinden, echt contact te maken en het begin te maken met het opbouwen van een vertrouwensband. Wat we gaan doen bepaal ik aan de hand van de behoefte en volg hierbij mijn gevoel.

Afhankelijk van de leeftijd van het meisje, dat ik mag begeleiden (tot 18 jaar) geef ik terugkoppeling aan de ouders tijdens het traject over de voortgang.

De begeleiding die ik bied is toegankelijk en persoonlijk. Omdat ieder meisje of moeder anders is en baat heeft bij andere begeleiding zal ik het traject en de methodes aanpassen op wat er tijdens de sessies naar boven komt.

Vind je het lastig om om hulp te vragen, maar heb je wel het gevoel dat het alleen even niet lukt? Luister dan naar je hart en neem contact met mij op.

Contact

Praktijk Be you
Tamara Gijzenberg

tamara@praktijkbeyou.nl
06-24691429

Vergoedbaar mits aanvullend verzekerd
AGB code: 90117849

    

Coaching voor meisjes, meiden en moeders in de Haarlemmermeer

Ik ben holistisch coach en NEI therapeut en benader en behandel de klachten met behulp van NEI therapie met een holistische kijk op de klachten. Holistisch houdt in dat ik naar het geheel kijk; het denken, lijf, gevoel en energie. Ik kijk naar de oorsprong van de onbalans bij jou als meisje of moeder.

keurmerken