Stappenplan

Werkwijze

Wil je graag dat ik je help als je kind last heeft van onzekerheid, faalangst, slecht kunnen slapen, maar ook fysieke klachten, als hoofdpijn en buikpijn waar geen medische verklaring voor is bij jouw (hooggevoelige) kind?

Je kan mij mailen, bellen of via het contactformulier een berichtje sturen. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

Na het eerste contact bepalen we samen of we een samenwerking aangaan. Is dat zo dan vindt er een (telefonische) intake plaats met de ouders. Voorafgaand aan deze intake stuur ik je digitaal een uitgebreid intake formulier.
Vul deze zo volledig mogelijk in. Dan krijg ik een compleet beeld van de achtergrond van jullie kind en de problemen die er spelen.

Tijdens het intake gesprek neem ik graag het ingevulde formulier door met beide of één van de ouders om zeker te zijn er geen onduidelijkheden of aanvullingen meer zijn. 

Op basis van dit gesprek stel ik een coachplan op en plannen we de eerste afspraken in, die nodig zijn om de eerste stappen te zetten in het traject.

Tijdens de eerste afspraak met jullie kind, kan het zijn dat hij/zij gaat tekenen, een massage krijgt en/of coachkaarten gaat trekken en krijg ik steeds meer inzicht in waar jullie kind tegenaan loopt.

Vervolgens een afspraak met jullie, de ouders. Tijdens deze sessie koppel ik mijn bevindingen terug van de kindsessie en ga hierover verder in gesprek met jullie.

Op basis van die twee sessies bepaal ik samen met jullie het vervolg hoe we ervoor kunnen zorgen dat jullie kind weer onbezorgd kind kan zijn.
De begeleiding die ik bied is toegankelijk en kortdurend. Omdat ieder kind anders is en baat heeft bij andere begeleiding zal ik het traject en de methodes aanpassen op wat er tijdens de sessies naar boven komt.
Heb je nog vragen en/of is het niet helemaal duidelijk? Bel of mail mij dan gerust!

Contact

Praktijk Be you
Tamara Gijzenberg

tamara@praktijkbeyou.nl
06-24691429

     

Coaching voor meisjes, meiden en (jonge) vrouwen

Ik ben holistisch coach en benader en behandel de klachten ook op die manier. Holistisch houdt in dat ik naar het geheel kijk; het denken, lijf, gevoel en energie. Ik kijk naar de oorsprong van de onbalans bij jou als meisje of (jonge) vrouw.