coaching van meiden en moeders

Tarieven

Onderstaande bedragen zijn incl. BTW.

Telefonische kennismaking

Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met mij op of ik neem contact op na het invullen van het contactformulier indien gewenst.

Gratis

Startgesprek

Uitgebreid gesprek waarbij we gaan kijken waar je tegenaan loopt en hoe je het beste geholpen bent. Onder de 18 jaar is het met de ouders erbij en kijken we waar jullie bij je dochter tegenaan lopen en mee geholpen zijn.

Als de klik er van beide kanten is, gaan we samen kijken welk traject doorlopen wordt.

60 minuten
€65

Trajecten

Aangezien ieder meisje, iedere meid en iedere vrouw uniek is, stem ik het traject persoonlijk met jou af. Afhankelijk van jouw behoeften, bepalen we samen de lengte en intensiteit van het traject.

De duur en kosten van het traject bespreken we na het startgesprek.

Wil je alvast even een kijkje nemen, klik dan hier.

Coachingsessie

Ik werk met trajecten afgestemd op de persoon tegenover mij. Soms is een losse sessie toch nodg. Deze sessies duren ongeveer 1,5 uur. Soms kan dit echter uitlopen als we midden in een creatief proces zit. Dit wordt niet in rekening gebracht.

90 minuten
€90

Oudersessie

Deze sessie is om jullie als ouder te coachen in het proces met jullie dochter, maar ook de problemen waarmee jij als ouder zelf loopt die tijdens het traject naar boven zijn gekomen.

60 minuten
€65

Evaluatie gesprek

Het evaluatiegesprek vindt plaats met de ouders/verzorgers. Afhankelijk van de leeftijd of situatie van jullie dochter is het mogelijk dat zij hierbij aanwezig is.

60 minuten
€65

Karaktertest

Het online maken van een karaktertest, het ontvangen van het rapport tijdens een live 1 op 1 gesprek waarbij ik je meeneem in de wondere wereld van jouw karakter. De kwaliteiten die passen bij jouw karakter, maar ook de valkuilen. Na dit gesprek ga je met een gebruiksaanwijzing voor jezelf naar huis.

Je krijgt het boek van Yvette Hooites Meursing twv 32,95, de grondlegger van de karakterstest, cadeau.

 

Totaal
€265

Holistische massage

Wij, meisjes, meiden, vrouwen en moeders leven te vaak in ons hoofd. Waardoor denken en voelen niet meer in balans is. Om weer in balans te komen, dus terug in je lijf, kan een holistische massage helpen. Afhankelijk van de behoefte bestaat de massage uit hoofd-, buik en/of voetmassage.

40 minuten
€40

Cursus holistische massage voor ouders

Zelf graag leren hoe je jouw dochter of zoon kan masseren? Dat kan in een cursus van vier avonden. Tijdens deze cursus ga je de theorie en praktijk van kindermassage leren. Daarbij zal ik ook kort ingaan op:
• Holistisch werken
• Kinderbeelden
• Aromatherapie

4 avonden
€175

Theekransje

Een ongewongen samenzijn van 2 uur van ongeveer 6 gevoelige meiden, waarbij ik zorg voor voldoende drinken en lekkers. Maar ook voor de nodige knutselspullen en natuurlijk schenk ik gedurende die twee uur oprechte aandacht aan jullie dochter, zodat zij een ontspannen en gezellig theekransje heeft.

 

120 minuten
€20,00

Workshop voor meiden

Ik ben wie ik ben, mezelf! En dat voelt goed.

Veel sociale druk om anders voor te doen dan wie je bent. Je wilt erbij horen, vriendinnetjes hebben en niet buiten de groep vallen. Soms vergeet je dat het niet nodig is om je aan te passen om erbij te horen. Je bent goed zoals je bent als je gewoon jezelf bent.

Deze training zal jou helpen, te weten wie bent, wat jouw krachtige mooie eigenschappen zijn en hoe je bij jezelf kunt blijven.

Tijdens deze workshop staan vrijheid, veiligheid en helderheid voorop. Ik zorg dat jouw dochter de vrijheid heeft te zeggen wat ze denkt, zich veilig voelt omdat alles goed is en ik helder blijf communiceren wat we gaan doen.

4 x 120 minuten
€175,00

Verzekering

Goed om te weten

De trajecten en coachingsessies worden helaas niet vergoed.

Wel kun je de kosten bij de belastingaangifte opvoeren als buitengewone uitgaven.

Soms wordt (kinder)coaching vergoed door de gemeente uit WMO of PGB budget. Informeer bij de gemeente naar de mogelijkheden.

De algemene voorwaarden van mijn dienstverlening kan je inzien via deze link.

Voordelen van mijn praktijk

Ik werk altijd op maat en in overleg met jou/jullie en je kind. Daarnaast zijn flexibele afspraken mogelijk: overdag en in de avond.

Contact

Praktijk Be you
Tamara Gijzenberg

tamara@praktijkbeyou.nl
06-24691429

    

Coaching voor meisjes, meiden en moeders

Ik ben holistisch coach en benader en behandel de klachten ook op die manier. Holistisch houdt in dat ik naar het geheel kijk; het denken, lijf, gevoel en energie. Ik kijk naar de oorsprong van de onbalans bij jou als meisje of moeder.

keurmerken