meisjescoaching

Tarieven

Onderstaande bedragen zijn incl. BTW.
Zie hier meer informatie over vergoeding via je verzekering.

Telefonische kennismaking

Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met mij op of ik neem contact op na het invullen van het contactformulier indien gewenst.

Gratis

Intake

Uitgebreide intake met de ouder(s)/verzorger(s) waarin de problemen van het kind besproken worden. Aan de hand hiervan stel ik een behandel/coachplan op.

60 minuten
€65

Kindsessie

Deze sessies duren een uur. Soms kan dit echter uitlopen als het kind midden in een creatief proces zit. Dit wordt niet in rekening gebracht.

60 minuten
€65

Oudersessie

Deze sessie is om de ouder te coachen in het proces met het kind, maar ook de problemen waarmee de ouder zelf loopt die tijdens het traject naar boven zijn gekomen.

60 minuten
€65

Evaluatie gesprek

Het evaluatiegesprek vindt plaats met de ouders/verzorgers. Afhankelijk van de leeftijd of situatie van het kind is het mogelijk dat het kind hierbij aanwezig is.

60 minuten
€65

Holistische kindermassage 

Kinderen kunnen behoefte hebben aan rust in hun lijf en hoofd. Indien er bij jouw kind behoefte is aan een massage, dan kan dat! Afhankelijk van de behoefte bestaat de massage uit hoofd-, buik en/of voetmassage.

40 minuten
€40

Cursus kindermassage ouder

Zelf graag leren hoe je je kind kan masseren? Dat kan in een cursus van vier avonden. Tijdens deze cursus ga je de theorie en praktijk van kindermassage leren. Daarbij zal ik ook kort ingaan op:
• Holistisch werken
• Kinderbeelden
• Aromatherapie

4 avonden
€175

Meerdere sessies

Op basis van het coachplan, kunnen er in één keer vijf of tien coachingsessies worden ingepland voor kind en ouder.

5 sessies
€250

Theekransje

Een ongewongen samenzijn van 2 uur van ongeveer 6 gevoelige meiden, waarbij ik zorg voor voldoende drinken en lekkers. Maar ook voor de nodige knutselspullen en natuurlijk schenk ik gedurende die twee uur oprechte aandacht aan jullie dochter, zodat zij een ontspannen en gezellig theekransje heeft.

 

180 minuten 
€17,50

Verzekering

Goed om te weten

De behandelingen van je kind worden in 2021 vergoed als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen bij de volgende zorgverzekeringen:

Menzis, PMA en Anderzorg
€ 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen en 

ONVZ, PNOzorg en VvAA
€ 30 per dag. Aanvullend verzekerd, variabele vergoeding van 30 tot 75 euro.

Voordelen van mijn praktijk

Ik werk altijd op maat en in overleg met jou/jullie en je kind. Daarnaast zijn flexibele afspraken mogelijk: overdag en in de avond.

Contact

Praktijk Be you
Tamara Gijzenberg

tamara@praktijkbeyou.nl
06-24691429

     

Coaching voor meisjes, meiden en (jonge) vrouwen

Ik ben holistisch coach en benader en behandel de klachten ook op die manier. Holistisch houdt in dat ik naar het geheel kijk; het denken, lijf, gevoel en energie. Ik kijk naar de oorsprong van de onbalans bij jou als meisje of (jonge) vrouw.