Holistische massage

Onrustige tijd, veel ballen hooghouden, toetsen op school, dit zijn allemaal dingen die ervoor kunnen zorgen dat er behoefte aan rust in je lijf en hoofd ontstaat. Afhankelijk van de behoefte en hoe prettig jij het vindt om aangeraakt te worden, bestaat een holistische massage uit hoofd-, buik en/of voetmassage.

Rust

Hoofd, buik en voetmassage

Tijdens de coaching spelen massages van hoofd, buik en voeten van een belangrijke rol. De aanmaak van het stofje oxytocine tijdens de holistische massage werkt ondersteunend voor het zelfgenezende vermogen van het lichaam, zowel bij kinderen als volwassenen. Het vrijkomen van dit knuffel- of hechtingshormoon heeft een positief effect op: 

  • concentratieproblemen
  • hoofdpijnen
  • geheugenproblemen
  • slaapproblemen
  • angststoornissen
  • en ander stress gerelateerde klachten

Massage

Etherische oliën

Tijdens de massage zal ik gebruik maken van biologische etherische massage oliën van Rainbow oils. Ik start met massage olie met geuren als Lavendel, Mandarijn, Limoen en Citroen.

Hoofdmassage

In je hoofd komen alle zintuiglijke indrukken binnen. Soms zit je hoofd hierdoor helemaal vol en ben je niet meer in staat om nog nieuwe indrukken te verwerken. Een hoofdmassage is een van de effectiefste manieren om weer rust te creëren in je lijf.

Buikmassage

In de buik verteer je niet alleen wat je gegeten hebt, maar ook de indrukken die je hebt opgedaan of de emoties die je niet hebt geuit. Bij een teveel aan indrukken kan je last krijgen van je buik in de vorm van buikpijn of obstipatie. Door de massage krijgt de emotie de ruimte en mag die emotie er zijn. Door een buikmassage worden blokkades in je lijf aangepakt, komen emoties los en kan jouw energie weer stromen.

Voetreflexmassage

Op je voeten zitten alle reflexzones van het gehele lichaam, hier komt alles dus samen. Voeten verbinden ons met de aarde. Door het masseren van de voeten worden eventuele blokkades aangepakt, zodat je lichaam zichzelf kan herstellen en de energie weer goed kan stromen. Overtollige energie en emoties worden door de voetreflexmassage afgevoerd, zodat er harmonie en ontspanning in je lijf ontstaat.

Samen met jou of jouw dochter wordt bepaald welke massage jij of zij prettig vindt en nodig denkt te hebben. Omdat het helemaal fijn is als ouders zelf deze massage kunnen doen bij hun kinderen, leer ik dit ook graag aan de ouders.

Aan het woord

Blije kinderen

Het is fijn wat ze doet. Ze luistert naar mij en door de tips ga ik rustiger naar school. Ik voel mij veilig om alles te zeggen. Door een voetenbad ’s avonds kan ik beter slapen en word ik rustiger. De massage is ook lekker en helpt mij ontspannen.

Bente

Onze zoon Lorenzo gaf aan dat hij het leuk bij je vond! Hij vindt jou als coach mevrouw heel aardig en hij vond het fijn om met je te kletsen. Het tekenen was vooral leuk om te doen en van de olie onder zijn voeten kon hij rustiger slapen.
Lorenzo

Wil je ook een holistische massage krijgen of leren om jouw kind te masseren?

Neem dan contact op wat de mogelijkheden zijn.

Contact

Praktijk Be you
Tamara Gijzenberg

tamara@praktijkbeyou.nl
06-24691429

Vergoedbaar mits aanvullend verzekerd
AGB code: 90117849

    

Coaching voor meisjes, meiden en moeders in de Haarlemmermeer

Ik ben holistisch coach en NEI therapeut en benader en behandel de klachten met behulp van NEI therapie met een holistische kijk op de klachten. Holistisch houdt in dat ik naar het geheel kijk; het denken, lijf, gevoel en energie. Ik kijk naar de oorsprong van de onbalans bij jou als meisje of moeder.

keurmerken